DISTRIBUIȚI

Direcția de Sănătate Publică Timiș informează marți că are 25 de focare de coronavirus sub supraveghere. Trei focare, toate din Timișoara, au fost declarate stinse.

S-a declarat stins focarul de la Penitenciarul Timișoara, unde au apărut 164 de cazuri, dar și cel de la Kromberg, unde au fost confirmate 17 cazuri, precum și cel de la Garda de Mediu Timiș, unde au apărut 8 cazuri. Sunt însă și cazuri noi depistate în alte focare. La Spitalul de Psihiatrie Jebel sunt 22 de noi infectări și s-a ajuns la 70 de cazuri legate de focar. De asemenea, la căminul de bătrâni din Jimbolia unde e focar au fost descoperite cinci infectări noi și s-a ajuns la un total de 31 de cazuri. De asemenea, la Căminul pentru Persoane Vârstnice ”Inocențiu Klein” Timișoara au apărut 10 cazuri noi și s-a ajuns la un total de 42 de cazuri.

Iată celelalte 22 de focare: Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Găvojdia – 180 de cazuri;  Cămin de bătrâni Ciacova – 52 de cazuri; Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Copii din Lugoj  – 49 de cazuri; Spitalul de Psihiatrie Jebel – 47 de cazuri; Centrul de Îngrijire și Asistență Ciacova – 46 de cazuri; Centrul de plasament pentru copii cu dizabilități din Recaș – 37 de cazuri; Spitalul de Psihiatrie Gătaia – 29 de cazuri;  Centrul pentru Persoane cu Handicap Ciacova – 27 cazuri; Cămin privat de bătrâni Lugoj – 25 de cazuri;   Ripensia Timișoara – 22 de cazuri;  Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului – 22 de cazuri;  Firmă de obiecte sanitare Lugoj – 18 cazuri;  Unitate Economică industrială Timișoara (AEM) – 15 cazuri; Primăria Lugoj – 14 cazuri; Centrul Educativ pentru Minori Buziaș – 11 cazuri; CSU UVT Timișoara – 8 cazuri; Serviciul de Ambulanță Lugoj – 8 cazuri; Grădiniță privată Moșnița Nouă – 7 cazuri; Căminul de bătrâni Lenauheim – 6 cazuri; ONG Timișoara – 6 cazuri; Centru de Plasament Găvojdia – 4 cazuri; Firma de substanțe chimice Timișoara – 3 cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ