DISTRIBUIȚI

Mini-vacanța de Rusalii a oferit oamenilor de ordine prilejul controalelor, pentru a verifica în ce măsură se respectă legislația rutieră, comercială, dar și măsurile de protecție împotriva coronavirusului. În Sânnicolau Mare, polițiștii și jandarmii au descoperit mai multe nereguli, între care numeroase la terasele deschise în oraș.

Acțiunea de control a avut loc în intervalul orar 19-02, și au participat Poliția Orașului Sânnicolau Mare, împreună cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Timiș. În total, au fost legitimate 114 persoane, au fost verificate 89 de autoturisme și 14 societăți comerciale cu terase. Conform Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, zece dintre cele 14 nu au putut prezenta aviz de funcționare pentru anul 2020.

Activitatea teraselor fără actele în regulă a fost sistată până când vor obține avizele de la instituțiile competente. S-au dat 14 amenzi pentru aceste terase, zece pentru lipsa avizului, iar alte patru pentru c- s-a permis accesul și în bar, de ep terasă, pentru consumul de băuturi alcoolice și nonalcoolice.

Bilanțul amenzilor este de 16.825 de lei, pentru nerespectarea legii privind faptele de încălcare a unor norme de conduită socială, ordine și liniște publică, dar și pentru nerespectarea legii privind circulația pe drumurile publice și pentru respectarea măsurilor pe timp de pandemie. Polițiștii au constat două infracțiuni rutiere, au reținut două permise de conducere și au retras partu certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ