DISTRIBUIȚI

Controalele organelor de ordine pentru a determina oamenii să poarte măști au dus de zile bune la multe amenzi date în Timiș. Deocamdată, se pare că lumea nu s-a învățat minte, iar polițiștii au dat și ieri multe amenzi, atât în locurile aglomerate, cât și în trenuri și gări.

În ceea ce privește zonele aglomerate, au fost verificate centrele comerciale, piețele, târgurile, terasele, dar și mijloacele de transport în comun. Ieri, au făcut asta 172 de reprezentanți ai forțelor de ordine. S-au verificat 173 de societăți comerciale, 121 de mijloace de transport, dintre care 59 de mijloace de transport în comun și au fost legitimate 1700 de persoane. Cuantumul amenzilor a ajuns la 43.470 de lei, după 216 sancțiuni, toate pentru nepurtarea măștii.

Ieri, o acțiune similară au derulat și cei de la Biroului Județean de Poliție Transporturi Timiș . Au fost verificate opt stații CFR și opt trenuri. S-au dat 39 de amenzi, dintre care 36 erau pentru nepurtarea măștii. cuantumul a fost de 20.200 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ