DISTRIBUIȚI

De astăzi, timișorenii și nu numai pot vizita expoziția de pictură ”Forme și culori – Semnele Universului”, la Muzeul Național de Artă Timișoara. Expoziția face parte din programul pentru Noaptea Muzeelor, care va avea loc săptămâna aceasta.

Sunt prezentate picturile, operele de grafică și afiseșe artistului Zoltan Molnar, iar expoziția este realizată în colaborare cu Asociația Femeilor Maghiare din Timișoara. În acest context, expoziția este inclusă în programul pentru Noaptea Muzeelor, care va avea loc la 12 iunie,și este inclusă și pe agenda Zilelor Maghiare Bănățene. Vernisajul are loc astăzi la ora 18, iar la eveniment, David Gabriel Molnar va oferi un moent muzical. Expoziția va fi deschisă de astăzi până în 25 iunie, cu programul de vizitare al muzeului, de marți până duminică, între orele 10-18.

Zoltan Molnar a Molnar Zoltan a absolvit Institutul de Arte Plastice „Ioan Andreescu” din Cluj-Napoca și a fost profesor la Facultatea de Arte din Timișoara, între 1963-197 și a fost grafician al Teatrului Maghiar. Arta sa monumentala poate fi admirată în Carei, Satu Mare sau Sinai, iar numeroase lucrări se află în expoziții de prestigiu din New York, Tel Aviv, din Japonia sau Germania. A fost și memmbru al celebrului grup Sigma.

LĂSAȚI UN MESAJ