DISTRIBUIȚI

ASU Poli Timișoara a pierdut la scorul de 2-1 în deplasare la Concordia Chiajna. Golurile gazdelor au fost marcate de Vișan și Tîrcoveanu, în timp ce pentru bănățeni, a marcat Axente. Meciul a venit după opt partide fără înfrângere pentru alb-violeți, și este primul meci pierdut cu antrenorul Benga.

În prima repriză, pe tabela de la Chiajna a apărut greșit stema celor de la ACS Poli, în loc de cea a echipei ASU. Disperată după puncte, Concordia a început tare. În minutul 13, Murariu a scos greu, de sub transversală, un șut al lui Burlacu. Peste un minut, Chiajna a marcat. După un corner, Bogdan Vișan a înscris cu capul. Poli a fost și ea periculoasă. Cea mai mare ocazie a avut-o Sofran, care a trimis cu capul puțin pe lângă poartă. Înainte de pauză, după un corner, Mera a trimis cu capul în poartă, dar golul nu a fost validat, pentru că după ce s-a bătut corneru mingea a trecut de marginea terenului.

Până la urmă, Poli a marcat în repriza a doua. În minutul 64, Jurj a făcut o cursă pe dreapta și a centrat în careul mic, pentru Axente. Atacantul a preluat cam rgeu, dar a avut norocul că nu era marcat și astfel, a putut marca din 5 metri. Timișorenii puteau da lovitura după alt corner, când Dorin Codrea a reluat puțin cu capul pe lângă buturi. Până la urmă însă, au marcat gazdele din Chiajna în minutul 70. Tîrcoveanu a înscris direct din lovitură liberă, iar punctete au rămas la Chiajna.

ASU Politehnica Timișoara: Murariu – Jurj, Mera (c), Scutaru, S. Popovici – D. Codrea, Ignea – Săulescu (Al. Pop 75’), Al. Munteanu ( Manea 72’), Sofran – Axente.

Concordia Chiajna: Al. Costache – Borţa, Cucu (c), Vişan, Nivaldo – Tîrcoveanu, Diogo Rosado, D. Mihalcea – Safsaf (Oanea, 93’), Hristov (Bari 76’), Burlacu (Gliga 65’).

Etapa viitoare, ASU Poli va juca acasă cu Turris Turnu Măgurele.

LĂSAȚI UN MESAJ