DISTRIBUIȚI

Deocamdată, nu se știe când partidele de fotbal vor avea din nou spectatori în tribune. ASU Poli a luat decizia de a anunța de pe acum că va lăsa personalul medical gratuit la meciuri, deși clubul se bazează mult și pe venituri din bilete, tocmai pentru a le mulțumi pentru efortul depus în pandemie.

Clubul spue că a contat și faptul că în unele orașe, cu ocazia proetstelor recente, s-a scandat și împotriva personalului medical. ”De mai bine de un an de zile viaţa ne-a fost dată peste cap. Cu toţii am suferit sub o formă sau alta. Cei mai afectaţi dintre noi şi-au îndreptat speranţele către ei – cei din prima linie. Doctorii şi personalul medical s-au confruntat faţă în faţă cu ravagiile virusului, neajunsurile sistemului şi angoasa creată în această perioadă. În spatele măştilor şi a echipamentelor de protecţie cu care s-au obişnuit de mult, salvatorii noştri sunt totuşi nişte oameni. Iar din păcate eforturile lor nu au fost mereu apreciate aşa cum meritau. Nedreptăţile din spaţiul public la adresa celor care acum ar trebui să fie consideraţi adevăraţi eroi nu ne pot lăsa impasibili”, transmit cei de la Poli.

Alb-violeții spun că după ce se va permite jucarea de meciuri cu spectatori, accesul personalului medicla va fi gratuit. ”Clubul nostru a încercat de la începutul pandemiei, prin mijloacele sale, să vină în sprijinul spitalelor. Şi chiar dacă gestul nostru putea fi considerat o picătură într-un pahar cu apă, ne place să credem că a fost un exemplu despre cum ne putem ajuta în cadrul comunităţii. Acum, când încercăm să zărim “lumina de la capătul tunelului” şi sperăm să revenim într-un viitor cât mai apropiat la viaţa de dinainte, Politehnica Timişoara a decis să ofere acces liber personalului medical la meciurile de acasă ale alb-violeţilor, în baza legitimaţiei de serviciu şi pe termen nelimitat, din momentul în care se va permite din nou desfăşurarea partidelor cu spectatori în tribune!”, mai informează clubul timișorean.

Autoritățile au anunțat astăzi că meciurile de la Campionatul European de fotbal vor fi spectatori. Totodată, au precizat că acest lucur nu este un precedent pentru altfel de evenimente, întrucât competiția are un statut special.

LĂSAȚI UN MESAJ