DISTRIBUIȚI

Alb-violeții de la ASU Poli au sâmbătă o deplasare la echipa de pe locul 15, CS Afumați. Obiectivul este victoria, dar antrenorul Bogdan Andone spune că nu va fi deloc ușor și a decis să nu mai comunice jucătorii indisponibili, pentru a nu ajuta adversarul.

Antrenorul i-a urmărit pe ilfoveni. ”Va fi un meci foarte dificil pentru noi, întâlnim o echipă foarte bună a campionatului, mai ales pe teren propriu, cu continuitate la nivelul băncii tehnice și a lotului de jucători, care joacă de mulți ani împreună. E un teren greu, unde se câștigă foarte greu. Dacă nu ajungem bine din punct de vedere mental și pregătiți de luptă, vom avea foarte mult de suferit. Eu i-am urmărit, au jucat bine și în debutul de campionat. E o echipă foarte bună, care joacă stilul acela de joc cu multe pase, joc de București cum spunem noi. E o echipă pe care trebuie să pui presiune, să fii pregătit de dueluri și predispus la sacrificii și la efort. Nu vreau să spun cine lipsește pentru că adversarii știu și își pregătesc jocul. Alte echipe nu spun nimic”, a precizat Andone.

Adrian Poparadu e convins că el și colegii se vor întoarce cu un succes dacă nu vor mai face greșeli ca în meciul cu Balotești. ”Ne așteaptă un meci greu, întâlnim o echipă bună a Ligii a II-a. Chiar dacă au avut un start mai slab de campionat, au în componență jucători cu experiență mare, buni. Suntem conștienți că ne așteaptă un meci greu, dar e important să avem atitudinea din prima repriză cu cei din Balotești. Sunt sigur că dacă vom elimina toate greșelile vom veni cu cele 3 puncte. Este important pentru moralul nostru și pentru acești suporteri minunați”, a declarat mijlocașul.

Andrei Țugui s-a reîntors la ASU Poli, după tentativa eșuată de a-și găsi un contract în Italia. ”Este un meci unde trebuie să dăm totul. Echipa este foarte bine din toate punctele de vedere. Sper să mergem și trebuie să mergem cu o mentalitate ridicată, să avem o atitudine bună. Sper să ne întoarcem cu cele 3 puncte. Aștept debutul și îmi doresc foarte mult să marchez în acest sezon”, a precizat tânărul fotbalist.

Meciul de la Afumați începe sâmbătă la ora 11 și nu este televizat.

(foto: Leczki Jozsef)

LĂSAȚI UN MESAJ