DISTRIBUIȚI

ASU Poli va juca sâmbătă primul meci din deplasare din 2021, pe terenul Unirii Slobozia. Pentru a rămâne pe locul 2, echipa nu trebuie să piardă puncte, iar din acest motiv, s-au cumpărat inclusiv bilete de avion, pentru o deplasare mai lejeră.

Alexa știe cât de important e să nu se facă pași greșiți. ”Cu Slobozia va fi un joc greu. I-am văzut și la Bacău. O echipă mult schimbată în bine, au un antrenor cu experiență. E o echipă foarte bine organizată, cu un cuplu de atacanți foarte buni. Va fi o suprafață de joc nu excepțională, dar nici rea, se poate juca fotbal. E un meci important pentru că trebuie să rămânem acolo în față. Au rămas aceleași zece echipe care se bat pentru șase locuri. Orice pas greșit poate să fie fatal. Noi avem un joc mai puțin față de alte pretendente. Mergem încrezători, trebuie să arătăm bine la Slobozia. Dar dacă nu vom avea determinare și concentrare, vom avea de pierdut”, a declarat Dan Alexa.

Călin Jurj a vorbit și el despre importanța acestui meci. În toamnă, a suferit o accidentare serioasă la meciul de la Reșița, motiv pentru care a lipsit mult timp de la echipă. Acum și-a revenit și speră la un nou succes. ”Este un meci foarte important deoarece veim după o victorie. Vrem să continuăm această serie și să ne asigurăm cât mai repede locul în play-off. Ei au început cu o victorie. Au câștigat în deplasare la Bacău. Și noi am jucat acolo și nu am reușit să câștigăm. Trebuie să fim foarte concentrați la această partidă, pentru că nu va fi una ușoară. Ne așteaptă un teren asemenea celui de pe Știința, unul mic. Gazonul probabil nu va fi de cea mai bună calitate și va fi un meci de luptă”, a spus Jurj.

Echipa pleacă mâine dimineață cu avionul până la București. De acolo, drumul continuă cu autocarul până la Slobozia. Alexa se gândea să cazeze echipa la Călărași, dar s-a răzgândit, pentru a evita aglomerația. ”Aș fi vrut să stăm în Călărași. Dar nu eram bine, pentru că jucăm la ora 11. Poate să fie drumul aglomerat. Cunosc foarte bine zona aia. Am fi riscat foarte mult”, a mai spus antrenorul.

Meciul de la Slobozia începe sâmbătă la ora 11 și nu va fi televizat.

LĂSAȚI UN MESAJ