DISTRIBUIȚI

ASU Poli a terminat la scorul de 0-0 meciul din deplasare de pe terenul Unirii Slobozia, formație mult mai slab clasată. Cu un succes, timișorenii ”betonau” locul 2 din clasament, direct promovabil, în condițiile în care au un meci în minus față de alte echipe.

Poli a avut o ocazie mare din debutul meciului. În urma unei centrări, Casado a reluat cu capul, dar portarul Gurău a fost pe fază și a prins. Și Slobozia a fost periculoasă, mai ales prin Diarra, dar Hindrich a reușit să intervină. Nu au lipsit nici afzele controversate din meci. În minutul 37, în careul Unirii, Mera i-a dat cu piciorul în cap lui Lazăr, și deși acesta s-a ”umplut” de sânge, căpitanul lui Poli a primti doar cartonașul galben. Slobozia a avut o cazie bună cu trie minute înainte de pauză, când Suciu a rimis puțin peste transversală.

Repriza secundă a consemnat o altă ocazie importantă pentru Diarra, în minutul 56. Hindrich ar fi fost bătut, dar mingea s-a dus pe lângă buturi. O ocazie mare pentru Poli a fost în minutul 56, când Cionac a trimis puțin peste transversală. Tot el, peste patru minute, l-a pus pe Gurău la muncă. La faza respectivă, timișorenii ar fi invocat un penalty, deoarece portarul l-ar fi lovit pe Mera. Finalul de meci a fost cu gazdele în inferioritate, deoarece din minutul 89, Gabriel Lazăr a fost eliminat în urma celui de-al doilea avertisment.

Unirea Slobozia: Gurău – Rob. Ghiță, Gab. Lazăr, Ibrian, C-tin. Toma (cpt.) – Vl. Suciu, Trașcu (B. Vasile 59), Danciu (Răduca 77), Diarra (M. Adascăliței 77) – Ad. Moldovan (Afalna 57), Trucă

ASU Poli: Hindrich – Sofran, Scutaru, Mera (cpt.), Sg. Popovici – Cioinac, Casado (R. Rus 66)– Al. Munteanu, Codrea (Ignea 90+2), P. Ivanovici – Plazonja (Axente 76)

Cu 28 de puncte, Poli rămâne pe locul 2. Runda viitoare va juca duminică de la ora 13, cu Metaloglobus București, acasă.

LĂSAȚI UN MESAJ