DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica a parafat și al patrulea transfer din această iarnă. Clubul l-a adus pe atacantul Pavle Radunovic, care vine de la Rad Belgrad, echipă aflată la retrogradare în țara vecină. Cel mai probabil, nu a fost prima opțiune a alb-violeților.

Radunovic are 26 de ani și măsoară 1,91 m. S-a format la Rad Belgrad, clubul la care a și jucat în toamnă. Nu a avut neapărat evoluții grozave. În nouă meciuri de campionat, a marcta 1 gol, plus alt gol în Cupa Serbiei. Mai ales ținând cont că rad Belgrad e pe locul 17 din 20 în Serbia, deci nu e o echipă de nivel superior celor din Liga 2 românească. A mai evoluat, în cariera sa, la la Sindjelic Belgrad, OFK Belgrad, Baltika Kaliningrad (Rusia) şi OFK Petrovac (Muntenegru). La reunire, Dan Alexa a precizat că vizează jucători români pentru posturile de mijlocaș ofensiv și atacant, iar dacă nu se poate, se vor orienta și spre piața ex-iugoslavă.

Pavle Radunovic spune că a venit la un club cu o bogată istorie, deși ASU Poli nu este continuatoarea Politehnici din 1921. ”Am auzit multe lucruri despre Politehnica. E un club cu o istorie în spate. Am decis să vin imediat după ce am fost sunat. Ştiu că se doreşte promovarea, mă bucur că sunt aici şi voi da totul pentru club. Vreau să mă pregătesc cât mai bine, să evoluez în următoarele jocuri şi să fiu pregătit pentru campionat. Băieţii m-au primit foarte bine şi sunt optimist în privinţa viitorului. Doresc să marchez multe goluri şi să ajut clubul să promoveze în prima ligă, să facem fanii fericiţi!”, a declarat jucătorul, citat de site-ul oficial. Radunovic a semnat până în vară.

Poli i-a mai transferat iarna aceasta pe Cristian Bocșan, George Păduraru și Romario Rus. Luni după-amiază, urmează primul amical, cu Pobeda Dudeștii Vechi.

LĂSAȚI UN MESAJ