DISTRIBUIȚI

Strada Ciprian Porumbescu se închide din nou circulației, lucru care s-a mai întâmplat vara aceasta, când s-a lucra pe porțiunea dintre Calea Șagului și bulevardul Constantin Brâncoveanu. Acum se va lucra pe cealaltă parte a arterei, iar circulația se închide și linia Expres 8 va circula deviat.

Așadar, strada Ciprian Porumbescu se închide de luni, 24 august, până vineri, 28 august, inclusiv, pe porțiunea dintre bulevardul Constantin Brâncoveanu și Piața Bălcescu. Asfaltul a și fost tăiat deja din cursul zilei de vineri. Noaptea, strada va fi deschisă circulației. ”Având în vedere lucrările de asfaltare care se execută pe str. Ciprian Porumbescu, Primăria Municipiului Timișoara a hotărât: închiderea circulației pe str. Ciprian Porumbescu pe tronsonul cuprins între bv. C. Brâncoveanu și Piața Nicolae Bălcescu. Măsura  se va institui în perioada  24.08.2020-28.08.2020,  în intervalul 07,00-21,00”, transmite primăria.

Lucrările de modernizarea a străzii ce leagă Calea Șagului de cartierul Elisabetin fac ca linia Expres 8 să circule deviat. ”Până la finalizarea lucrărilor, linia de autobuz Expres 8 va circula deviat, pe ambele sensuri, pe următorul traseu: Calea Şagului – bulevardul 16 Decembrie 1989 – Piaţa Maria – Splaiul Tudor Vladimirescu – Str. Vasile Pârvan şi, în continuare, pe traseul normal”, transmit reprezentanții STPT.

Expresul 8 va opri în stațiile liniilor 33 și Expres 7 de pe bulevardul 16 Decembrie. ”Vor fi suspendate staţiile de pe strada Ciprian Porumbescu, din Piaţa Bălcescu şi de pe bulevardul Mihai Viteazu. Pe traseul deviat, mijloacele de transport vor opri în staţiile liniilor de autobuz 33 şi Expres 7”, mai informează STPT.

LĂSAȚI UN MESAJ