DISTRIBUIȚI

Duminică a și început să se depună un prim strat mai serios de zăpadă prin Timișoara, primul după căderile mai nesemnificative înregistrate până acum. Primăria a anunțat că deszăpezirea realizată de operatorul de salubrizare Brantner e sub control.

Firma a trimis 11 utilaje pe teren. Stațiile STPT le curăță STPT. ”Planul de deszăpezire se execută cu prioritate la intrările și ieșirile din oraș, poduri și pasaje, bulevardele principale, stațiile mijloacelor de transport și traseele STPT, urmând apoi arterele secundare. De asemenea, STPT ne-a comunicat că a început deszapezirea în stațiile pentru  transpirtul public și  că, dacă nu va ninge abundent, în câteva ore va curăța toate cele 513 stații din oraș”, au anunțat reprezentanții primăriei.

Orice problemă întâmpinați, autoritățile spun să o semnalați la dispeceratul Brantner: 0737.770.527. De asemenea, primăria cere operatorilor economici, instituțiilor publice, asociațiilor de locatari și cetățenilor să-și curețe zăpad ași gheața de pe trotuarele din fața imbolileor und eîși desfășoară activitatea sua locuiesc.

LĂSAȚI UN MESAJ