DISTRIBUIȚI

Și anul acesta, Corul Avocaților din Timiș va susține un concert caritabil de colinde, deja devenit tradițional. Evenimentul va avea loc miercuri, 15 decembrie, iar donațiile sunt deja deschise.

Acest tip de eveniment are loc din 2016, iar avocații donează anual fondurile strânse către Fundația United Way. ”La împlinirea a cinci ani de existență, este o mare bucurie pentru noi să oferim un concert în condiții de excepție, după un an de pauză și cu puțin timp de repetiție din cauza restricțiilor. Dar, în egală măsură, simțim acest eveniment ca pe o responsabilitate, născută din dorința de a strânge cât mai multe donații pentru copiii care depind de noi. Și în acest an suntem pregătiți cu dăruire de doamna dirijor Mihaela-Codruța Niculescu și vom concerta într-o versiune restrânsă, alături de Orchestra Maggiore, sub bagheta profesorului Edmund Dandoți” a declarat initiatorul corului”, spune inițiatorul corului, avocatul Paul Ciucur.

Intrarea la concert este liberă, iar donațiile se pot face direct în timpul concertului sau în contul bancar in lei al Fundatiei United Way Romania (RO65 RZBR 0000 0600 1119 8261, Raiffeisen Bank), partener charity al evenimentului. Concertul va începe la ora 18.

foto: opiniatimisoarei.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ