DISTRIBUIȚI

Toamna trecută, un scabdal imens a stricat liniștea din Sânnicolau Mare. Un bărbat i-a aplicat mai multe lovituri cu parul în cap unui alt cetățean, care a avut nevoie de zeci de zile de spitalizare. Făptașul a fost trimis în fârșit în judecată.

Procurorui de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus trimiterea în judecată a bărbatului în stare de arest preventiv. ”În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut că în seara zilei de 15.09.2020, în jurul orelor 21:30, pe fondul consumului de alcool, în urma unui conflict spontan, pe stradă, lângă locuința sa situată în orașul Sânnicolau Mare, inculpatul N.V. i-ar fi aplicat persoanei vătămate, în mod repetat, multiple lovituri cu un par în zona capului, în urma cărora aceasta a suferit leziuni posttraumatice care au necesitat pentru vindecare 50 zile de îngrijiri medicale și care i-au pus viața în primejdie”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

Bărbatul va fi judecat și pentru tulburarea liniștii publice, nu doar pentru tentativa de omor. ”Totodată, procurorii au mai reținut că în aceleași împrejurări, după ce ar fi agresat persoana vătămată, în prezența unui număr mare de persoane, inculpatul N.V. împreună cu tatăl și fratele său, s-ar fi implicat într-un scandal în care au mai fost angrenate alte două persoane, în cursul căruia ar fi fost săvârșite acte de violență constând în loviri reciproce cu obiecte contondente, astfel fiind tulburată ordinea și liniștea publică”, se mai arată în aceeași informare.

Dosarul va fi soluționat de Tribunalul Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ