DISTRIBUIȚI

SCM Timișoara a disputat marți ultimul amical din pauza Ligii Naționale de Baschet masculin. Elevii lui Dragan Petricevic au pierdut la scorul de 76-74 la Oradea, în fața maghiarilor de la Alba Fehervar.

Scorul pe sferturi a fost de 21-23, 16-18, 14-18, 25-15. ”A fost un test foarte util şi echilibrat. Au existat mai multe lucruri care m-au mulţumit decât cele care m-au nemulţumit. Sunt convins că până la ora meciului cu Dinamo vom corecta şi alte aspecte la care mai avem de lucrat”, a declarat antrenorul Dragan Petricevic. În amicalele precedente, jucate cu selecționata americana Overseas Scouting Combine, Timișoara s-a impus cu 101-71 şi 88-75.

În această perioadă, Timișoara a avut doi jucători la echipa națională. În meciul de la Tel-Aviv, pierdut de România la scorul de 87-63, au jucat atât Bogdan Popa, cât ș Mirel Dragoste. Popa a fost titular, a jucat peste 20 de minute, timp în care a reușit 2 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă. Dragoste a jucat 22 de minute și a fost cel mai bun marcator al României, cu 11 puncte și 1 recuperare.

De luni, SCM Timișoara reia meciurile oficiale. La ora 18 se va juca cu Dinamo. Meciul din Top 6 urma să se dispute la București, dar ”câinii” au cerut să joace în Banat, deoarece sala Dinamo e ocupată cu montarea suprafeței speciale pentru jocul de handbal cu Sporting.

foto: facebook.com/bcscmtimisoara

LĂSAȚI UN MESAJ