DISTRIBUIȚI

La Serviciul de Înmatriculări a Vehiculelor Timiș nu s-a adus nici acum la zi activitatea, după arestările a două angajați, sub acuzația că luau șpagă. La Timișoara se tot rezolvă dosare din urmă, iar la Lugoj, biroul e tot închis.

Programul de preluare a cererilor pentru înmatriculare definitivă a rămas până la 15,30. ”Miercuri , 13.07.2021, se vor prelua dosarele de înmatriculare pentru persoanele programate în data curentă și cele rămase restante pe data de 07.07.2021. Joi, 14.07.2021, se vor prelua dosarele de înmatriculare pentru persoanele programate pe data curentă și cele rămase restante pe datele de 08/09.07.2021. Se va păstra ora rezervării inițiale, iar pentru funcționarea în bune condiții rugăm toți solicitanții să se prezinte la ghișeu cu câteva minute înaintate de ora rezervării. Programul de lucru cu publicul pentru ghișeele de înmatriculări și autorizații: 08:00-15:30”, transmite Prefectura Timiș.

Reprezentanții instituției estimează că se va ajunge la zi vineri, deși asemenea promisiuni s-au mai făcut. La Lugoj, de udne s-au detașat lucrători la biroul din Timișoara, de la Iulius Town, biroul rămâne închis. Pentru nmatriculările provizorii, s-dosarele se preiau la zi. ”Cererile de autorizații provizorii vor fi preluate conform programarilor la zi. Programul de eliberare al documentelor este în intervalul orar 08:00 – 15:00”, mai informează reprezentanții prefecturii.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ