DISTRIBUIȚI

Timișoara va beneficia de un stadion de 30.000 de locuri de o sală polivalentă de 16.000 de locuri ridicate de Compania Națională de Investiții. Investițiile sunt în faza de realizare a documentației, iar pentru sală există un mic blocaj.

Pentru sală, se făcuse licitație pentru realizarea studiului de fezabilitate, iar licitația a fost contestată. Acum, totul s-a mutat în instanțe, dar Dominic Fritz spune că este o chestiune de săptămâni. ”La sala polivalentă, licitația pentru studiul de fezabilitate a fost contestată. Acum se va judeca Apelul, dar sperăm că în următoarele săptămîni se va rezolva. Suntem foarte încrezători că CNI va câștiga această contestație. Asta înseamnă că în acest vor începe și lucrările la acest studiu de fezabilitate”, a spus Fritz după o discuție la București cu directoarea CNI.

Pentru stadion se lucrează deja la studiul de fezabilitate. ”La stadion se lucrează la studiul de fezabilitate. Sunt două variante. Vom vedea în curând cu care vom merge înainte. Mă aștept ca în iunie sau oricum, în prima jumătate a acestui an să avem o hotărâre de Guvern care să fie o decizie oficială pentru a se merge mai departe cu proiectul cu stadionul”, a spus primarul despre stadion.

 

LĂSAȚI UN MESAJ