DISTRIBUIȚI

Astăzi, FRF a stabilit prin tragerea la sorți împerecherile pe județe pentru barajul de promovare în Liga 3. Campioana județului Timiș va avea o misiune ușoară, întrucât va juca cu campioana județului Mehedinți, unde Liga a IV-a e mai slabă decât competiția din județul nostru.

După tragerea la sorți, în zona Vest s-au mai stabilit alte meciuri: Arad – Caraș-Severin și Gorj-Hunedoara. În Timiș, va fi un retur interesant de Liga a IV-a. Sunt cinci echipe cu vise de promovare. Este vorba de liderul Timișul Șag, cu 38 de puncte, locul 2, Avântul Periam, cu 37 de puncte, Universitatea de Vest Timișoara, cu 36 de puncte, locul 3, Phoenix Buziaș, cu 30 de puncte, locul 4, dar și locul 7, CSM Lugoj, care are 7 puncte.

În Mehedinți, în prezent, liderul este Recolta Dănceu, cu 30 de puncte. Clubul nu are însă încă Certificat de Identitate Sportivă. Regulamentul FRF spune că dacă echipa de pe primul loc nu are CIS, barajul nu se mai joacă și cealaltă echipă promovează automat. Timp însă pentru asemenea demersuri mai sunt. Locul 2 în Mehedinți este formația CS Strehaia, cu 27 de puncte. Timișul va fi gazdă în tur, în 13 iunie, iar apoi, în 20, returul se va juca în Oltenia.

Timișul și Mehedințiul s-au mai duelat și în 2018 la baraj. Atunci, Dumbrăvița a promovat fără probleme în fața celor de la Viitorul Șimian. Anul trecut, Fortuna Becicherecu Mic a promovat fără probleme în fața campioanei din Caraș, Voința Lupac.

foto: frf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ