DISTRIBUIȚI

Din Liga 1 de fotbal feminin s-au scurs toate etapele, dar mai sunt de jucat multe meciuri amânate. Astfel, turul se va termina în lune decembrie abia. Fortuna Becicherecu Mic mai are de jucat un meci, restanța cu Piroș, dar e clar că nu mai poate pierde locul 2 la final de tur.

În ultimul meci jucat acum o săptămână, Fortuna s-a impus cu 2-1 acasă, la Becicherec, cu Vasas femina Odorhei. În minutul 15, oaspetele au deschis scorul, prin Krisztina Benő. Vasas a intrat cu avantaj la pauză, dar au reușit să întoarcă scorul în repriza a doua. Laura Rus a reușit egalarea, după ce a recuperat balonul și a reușit să dribleze și portarul. În minutul 84 a venit și golul victoriei, dintr-un corner. Colesnicenco a recentrat, iar Laura Rus a marcat din nou. Este primul succes obținut de Fortuna în fața echipei din Odorheiul Secuiesc.

Acum, Fortuna are 25 de puncte după zece meciuri. Olimpia Cluj are 27, dar și un meci mai puțin. În aceste condiții, în 6 decembrie, Fortuna va juca la Piroș Security Arad meci restant de la mijlocul toamnei. Atunci, arădencele s-au îmbolnăvit, iar antrenorul timișorean Florin Bugar s-a infectat și a decedat la doar 49 de ani. Mai spunem că în această perioadă, Nadejda Colesniceco e convocată la naționala Moldovei, care va juca împotriva Spaniei și Cehiei în 27 noiembrie și 1 decembrie, pentru calificările la Europeanul din 2022.

foto: fortunabecicherec.ro

LĂSAȚI UN MESAJ