DISTRIBUIȚI

Marți seara, polițiștii din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara au efectuat o acțiune de combatere a migrației ilegale. Au verificat drumul ce leagă Timișoara de autostradă și au prins o semiremorcă plină cu migranți, dar și un mic grup care mergea cu taxiul.

Taxiul a fost identificat între Dumbrăvița și Giarmata . La volan se afla un român, dar în mașină erau patru sirieni, fără documente de identitate. De asemenea, în apropiere de Giarmata, la urcarea pe autostradă, polițiștii de frontieră au identificat un automarfar, cu cap de tractor înmatriculat în România și semiremorcă înmatriculată în Austria. În compartimentul semiremorcii se aflau nu mai puțin de 40 de cetățeni străini.

În total, din cele 44 de persoane, 42 sunt bărbați, o femeie și un minor. Toți au fost duși la sediul ITPFT pentru verificări, de unde a rezultat că era vorba de cetățeni turci și sirieni, cu vârstele între 17 și 50 de ani. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză, alături de procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

foto: facebook.com/politiadefrontieratm

LĂSAȚI UN MESAJ