DISTRIBUIȚI

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță joi că are 26 de noi focare de coronavirus sub supraveghere. În trei dintre acestea au apărut cazuri noi față de raportarea de ieri.

La  Centrul pentru Persoane cu Handicap Ciacova a apărut un caz nou și s-a ajuns la 28. De asemenea, la Centrul de Îngrijire și Asistență Ciacova , sunt 2 cazuri noi și s-a ajuns la 48 de infectări raportate focarului. Au mai apărut 4 cazuri noi și în focarul de Centrul de Recuperare și Reabilitarea Neuropsihiatrică nr 2 din Lugoj, unde acum sunt 14 cazuri.

Iată celelalte 23 de focare: Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Găvojdia – 180 de cazuri; Spitalul de Psihiatrie Jebel – 70 de cazuri;  Cămin de bătrâni Ciacova – 52 de cazuri; Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Copii din Lugoj  – 49 de cazuri; Centrul de Plasament pentru Copii cu Dizabilități Recaș – 47 de cazuri; Căminul pentru Persoane Vârstnice ”Inocențiu Klein” Timișoara- 42 de cazuri;  Cămin de bătrâni Jimbolia – 31 de cazuri; Spitalul de Psihiatrie Gătaia – 29 de cazuri;  Cămin privat de bătrâni Lugoj – 25 de cazuri;   Ripensia Timișoara – 22 de cazuri;  Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului – 22 de cazuri;  Firmă de obiecte sanitare Lugoj – 18 cazuri;  Unitate Economică industrială Timișoara (AEM) – 15 cazuri; Primăria Lugoj – 14 cazuri; Centrul Educativ pentru Minori Buziaș – 11 cazuri; CSU UVT Timișoara – 8 cazuri; Serviciul de Ambulanță Lugoj – 8 cazuri; Grădiniță privată Moșnița Nouă – 7 cazuri; Căminul de bătrâni Lenauheim – 6 cazuri; ONG Timișoara – 6 cazuri; Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara – 5 cazuri; Centru de Plasament Găvojdia – 4 cazuri; Firma de substanțe chimice Timișoara – 3 cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ