DISTRIBUIȚI

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță duminică 27 de focare active de coronavirus în Timiș. Sunt cazuri noi depistate în două dintre ele.

Au apărut două cazuri noi la Centrul de Recuperare și Reabilitarea Neuropsihiatrică nr 2 din Lugoj, unde s-a ajuns la un total de 16 cazuri. De asemenea, la căminul de bătrâni privat din Timișoara unde există un focar au apărut 15 cazuri noi și s-a ajuns la 33.

Iată celelalte 25 de focare: Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Găvojdia – 180 de cazuri; Spitalul de Psihiatrie din Jebel – 77 de cazuri; Cămin de bătrâni Ciacova – 52 de cazuri; Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Copii din Lugoj  – 49 de cazuri; Centrul de Îngrijire și Asistență Ciacova – 48 de cazuri noi; Centrul de Plasament pentru Copii cu Dizabilități Recaș – 47 de cazuri; Căminul pentru Persoane Vârstnice ”Inocențiu Klein” Timișoara – 44 de cazuri; Cămin de bătrâni Jimbolia – 40 de cazuri; Cămin de bătrâni Lenauheim – 33 de cazuri; Spitalul de Psihiatrie Gătaia – 29 de cazuri;  Centrul pentru Persoane cu Handicap Ciacova – 28 de cazuri; Cămin privat de bătrâni Lugoj – 25 de cazuri;  Institutul de Boli Cardiovasculare – 24 de cazuri;  Ripensia Timișoara – 22 de cazuri;  Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului – 22 de cazuri;  Firmă de obiecte sanitare Lugoj – 18 cazuri;  Unitate Economică industrială Timișoara (AEM) – 15 cazuri;  Primăria Lugoj – 14 cazuri; Spitalul Orășenesc  ”Dr Karl Diel Jimbolia – 14 cazuri;  Centrul Educativ pentru Minori Buziaș – 11 cazuri; Complexul de Servicii ”Sf. Francisc” Timișoara – 10 cazuri; Serviciul de Ambulanță Lugoj – 8 cazuri; Grădiniță privată Moșnița Nouă – 7 cazuri;  ONG Timișoara – 6 cazuri; Centru de Plasament Găvojdia – 4 cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ