DISTRIBUIȚI

Cazinourile online atrag atât prin numărul și diversitatea jocurilor, cât și prin ofertele promoționale care constau, în principal, în rotiri gratuite și în fonduri suplimentare.

Rotirile gratuite sunt runde pe care clienții respectivului site le pot juca la sloturi fără a consuma din fondurile proprii. Aproape toate cazinourile online din lista prezentata de Casinos.ro oferă această facilitate, în cadrul campaniilor promoționale care se împart în două categorii principale:

Oferte de bun venit

De obicei, clienții noi ai cazinourilor online primesc rotiri gratuite (la pachet cu fonduri suplimentare) în funcție de suma depusă în cont o dată cu efectuarea primului depozit sau prin alimentări succesive ale contului.

Iată cum pot suna ofertele de acest tip:

„Primești 30 de rotiri gratuite dacă depui minim 100 de lei”

sau

„Primești 20 de rotiri gratuite dacă depui minim 100 de lei sau 30 de rotiri gratuite dacă depui minim 200 de lei sau 40 de rotiri gratuite dacă depui minim 300 de lei”

sau

„Primești 30 de rotiri gratuite pentru prima depunere, dacă depui minim 100 de lei, apoi alte 20 de rotiri gratuite pentru a doua alimentare a contului, pentru un depozit de minim 200 de lei”.

Sunt doar niște exemple. Ideea este că, în majoritatea cazurilor, rotirile gratuite se obțin efectuând o depunere eligibilă.

Există și cazinouri online care oferă rotiri gratuite fără depunere. Clienții noi primesc rundele gratuite doar pentru că se înregistrează pe platformă, după ce confirmă adresa de email sau finalizează procedura verificării identității.

Ofertele periodice

Periodic, agențiile de pariuri online au oferte promoționale pentru clienții fideli din secțiunea cazino prin care acordă un număr de rotiri gratuite. Cel mai frecvent, jucătorul trebuie să realimenteze contul cu o sumă minimă indicată.

Sunt des întâlnire și concursurile care au ca premii runde gratuite. Clienții pot participa gratuit la aceste concursuri, iar ordinea în clasament este stabilită fie de rulajul efectuat într-o perioadă dată la sloturile eligibile, fie de cel mai mare câștig egalizat după o rundă (în turneele tip Lucky Spin), fie de cel mai mare câștig egalizat după un număr de runde consecutive (de obicei, în 20 de runde consecutive). Cu cât este mai sus în clasamentul final, cu atât jucătorul primește mai multe rotiri gratuite.

De asemenea, sunt acordate rotiri gratuite și în cadrul ofertelor care încurajează clienții să joace de pe telefonul mobil. Pentru a primi rundele gratuite, jucătorul trebuie doar să își instaleze aplicația lansată de operatorul respectiv.

Termeni și condiții

Dacă vorbim despre rotiri gratuite, este important de precizat că fiecare ofertă este însoțită de o secțiune „Termeni și condiții”, în care se precizează dacă veniturile obținute în urma utilizării lor sunt bani reali sau fonduri suplimentare. În cazul în care sunt bani reali, totul este simplu. Acești bani pot fi retrași imediat din cont.

În cazul în care sunt fonduri de suplimentare, atunci trebuie îndeplinite niște cerințe de rulaj pentru a profita cu adevărat de ofertă. Suma câștigată trebuie rulată de „n” ori (unde „n” variază în funcție de operator, de la 20 la 50), într-un interval precizat, eventual la sloturile indicate. Să spunem că un parior primește 30 de rotiri gratuite, în urma cărora câștigă 10 lei. Dacă cerința de pariere este 25x, pentru a retrage banii, el trebuie să ruleze 250 de lei în secțiunea cazino.

Atenție: jocurile nu au mereu aceeași pondere în efectuarea rulajului. De exemplu, se poate ca video poker-ul să conteze doar 10% pentru rulaj, adică din 100 de lei jucați la video poker să fie luați în calcul doar 10 lei în efectuarea rulajului.  E nevoie ceva noroc pentru a rămâne cu banii, dar distracția este garantată!

LĂSAȚI UN MESAJ