DISTRIBUIȚI

A devenit deja o tradiție ca Biblioteca Univerității Politehnice din Timișoara să-și premieze cei mai activi și fideli cititori. Evenimentul ”Premiile Bibliotecii UPT” a avut loc și astăzi, la ediția a IV-a, chiar dacă suntem în pandemie.

Tradițional, evenimentul are loc de Dragobete și este unul în care sunt premiați trei studenți și un cadru didactic. La evenimentul desfășurat cu respectarea restricțiilor, în holul bibliotecii, au vorbit prorectorul Sorin Mușuroi, directoarea bibliotecii agneta Lovasz, dar și prorectorul Alina Dumitrel. A fost premiat profesorul Ovidiu Benea, dar și studenții Ioan Muntian de la Facultatea de Electrotehnică și Energetică (locul I), Florin Vârjan Popescu, de al Facultatea de Automatică și Calculatoare (locul II) și George Silviu ciucă de la Facultatea de Științe ale Comunicării.

La finalul festivității a avut loc un recital al Mariei Hojda și Horia Crișovan. Cei doi au cântat o compoziție proprie a lui Horia, („I’m Coming Home My Mom”, dar și piese cunoscute din repertoriul internațional, precum („What a wonderful World”, „Red Bone”, „Dance Monkey”.

LĂSAȚI UN MESAJ