DISTRIBUIȚI

Competițiile fotbalistice virtuale sunt în toi în această perioadă, în care pandemia de coronavirus ține încă oprite antrenamentele echipelor de fotbal. Pe lângă eCupa României, o altă competiție ajunsă în fazele eliminatorii este SuperCupa #jucămdeacasă, unde sunt angrenate ambele Poli, de data aceasta, cu echipe de gameri, nu jucători.

Această competiție este organizată de Federația Română de Fotbal Virtual. Competiția a început cu faza grupelor, între 21-29 aprilie. Apoi, în 2 și mai se dispută optimile. La fel ca la orice întrecere în FIFA, există mai multe confruntări între aceleași echipe, cu partide cu durată mult mai scurtă de 90 de minute. Atât echipa virtuală ACS Poli, cât și cea a celor de la SS Poli, au depășit faza grupelor și au început duelurile din sferturi. În prima confruntare, ACS s-a impus cu 1-0 cu SR Brașov, iar SS Poli (ASU) a pierdut cu 3-0 cu Universitatea Craiova.

Competiția #jucămdeacasă are o componentă caritabilă importantă, deoarece tichetele cumpărate de pe bilete.ro sunt donații care vor merge către diverse cauze aflate în nevoie. Iată toate rezultatele din prima manșă:

Petrolul Ploieşti – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 3-0
ACS Înainte Modelu – SC Popeşti-Leordeni 1-1
ACS Poli Timişoara – SR Braşov eSports 1-0
Universitatea Craiova – SS Politehnica Timişoara 2-0
FC Argeş eSports – Academica Clinceni eSports 2-3
SC Oţelul Galaţi eSports – Rapid Bucureşti 2-1
CSV Gaz Metan Mediaş – Farul Constanţa 0-1
Dinamo eSports – FC Universitatea Craiova 1948 0-1

foto: facebook.com/fedrofotvi

LĂSAȚI UN MESAJ