DISTRIBUIȚI

Cele mai bune fotografii de presă din lume sunt reunite în cadrul expoziției World Press Photo, expoziție care a ajuns și la Timișoara. Imaginile premiate la nivel mondial sunt expuse de miercuri și vor sta pe simeze timp de trei săptămîni, la Muzeul Național de Artă.

World Press Photo este o expoziție itinerantă, ajunsă la ediția cu numărul 64 în lume. În România, este prezentă în București, Cluj Napoca și Timișoara. În acest an, proiectul va fi marcat de o premieră și va fi însoțită de un proiect de conținut care va analiza rolul și impactul social al jurnalismului responsabil, fenomenul fake news și dezinformarea, urmând a fi anunțate în acest sens o serie de emisiuni, podcasturi și dezbateri care se vor derula pe tot parcursul verii. În acest an, expoziția are 4.315 fotografi din 130 de țări din întreaga lume au înscris 74.470 de imagini.

Expozișia din Timișoara e deschisă din 30 iunie până la 20 iulie. Programul de vizitare este ce obișnuit al muzeului, de marți până duminică, între orele 10-18. Accesul se face pe baza biletului de intrare de la muzeu, cu ultima ora dă acces 17,30.

 

LĂSAȚI UN MESAJ