DISTRIBUIȚI

FRF a tras la sorți meciurile din optimile și sferturile de finală ale Cupei României la futsal. CFR Timișoara s-a calificat în această fază după un turneu desfășurat la Arad, care a contat și pentru campionat, și pentru cupă.

La Arad, CFR s-a impus cu 6-2 în fața Șoimilor Șimand, cu 6-4 cu Metropolitan Ișalnița și 12-2 cu ACS West Deva. Conform tragerii la sorți operate de FRF, formația bănățeană va juca în optimile de finală ale Cupei României cu CFR Clujna Cluj. S-au tras la sorți și sferturile, iar învingătoarea dintre CFR și Clujana va juca cu învingătoarea dintre Futsal Poli Iași și Imperial Wet Miercurea Ciuc.  Partidele se vor juca în perioada 20-21 februarie, iar Timișoara va juca la un turneu găzduit de Miercurea Ciuc.

Ulterior, turneul Final Four al Cupei României va avea loc în perioada 27-28 martie. Locația se va decide după ce se vor ști cele patru semifinaliste. Până atunci, Liga 2 de futsal se va termina. În 19-20 martie se va juca turneul de promovoare, cu CFR Timișoara, Kereszthegy Remetea, Sportul Ciorăști și Metropolitan Ișalnița (cel mai bun loc 2 dintre cele trei serii). Primul loc promovează direct în Liga 1, iar locul 2 va juca baraj cu locul 7 din Liga 1.

foto: frf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ