DISTRIBUIȚI

PNL a pierdut la ”scor” alegerile în Dumbrăvița, iar în urma locului 3 obținut, Sorin Drăgoi a plecat din fruntea organizației din cea mai bogată comună din România. Noul președinte interimar, numit de conducerea județeană a liberalilor, este Claudiu Chira.

Chira va trebuie să își strângă o echipă în Biroul Local și să organizeze alegerile. ”Le mulțumesc colegilor mei pentru încredere și îmi asum această poziție extrem de importantă pentru PNL Timiș. În cel mai scurt timp, îmi voi face o echipă pentru a asigura organizarea alegerilor interne și apoi, cu o conducere definitivă, PNL Dumbrăvița vă începe pregătirea pentru câștigarea Primăriei în 2024. Avem oameni buni, entuziaști și foarte corecți și sunt sigur că, împreună, putem contribui la o construcție durabilă și le putem oferi oamenilor din Dumbrăvița o alternativă viabilă pentru următoarele alegeri”, spune Chira.

Parlamentarul spune că îl interesează, firește (sic!), binele locuitorilor Dumbrăviței. ”Pornesc pe acest drum nou cu gândul la locuitorii din Dumbrăvița și îi asigur că toate deciziile mele și ale organizației pe care o conduc vor fi luate numai dacă răspund așteptărilor cetățenilor. Nu avem agende paralele și nici alte interese decât să servim cât mai bine interesul comunității noastre”, mai spune Chira.

foto: facebook.com/chira.claudiumartin

LĂSAȚI UN MESAJ