Asociaţia Culturală TGP invită publicul din Jimbolia, și nu numai, la cea de-a V-a ediţie Gospel Fără Bariere, duminică, 18 octombrie, ora 18 la Casa de Cultură din Jimbolia. O sută de corişti timişoreni şi copiii din familii defavorizate, beneficiari ai Centrului de Zi al Blythswood Banat, acompaniaţi de Eduard Bogdan la pian, Johnny Kui la chitară şi Adrian Şchiopu la tobe, vă aşteaptă la un concert extraordinar pregătit într-un singur week-end, sub conducerea muzicală a dirijorului german Dominic Samuel Fritz. Intrarea la spectacol este liberă. Se primesc donaţii pentru micii corişti de la Centrul de Zi.

AFIS gfb5Gospel Fără Bariere, o întâlnire muzicală dincolo de limite, a avut prima ediție în 2012. Cu acest proiect și prin includerea în cor a unor persoane din categorii sociale defavorizate, Asociația Culturală TGP urmărește să contribuie la conștientizarea unor mecanisme de excluziune socială, să schimbe mentalităţi, să spargă bariere sociale şi să promoveze respectul dintre oameni. Asociația Culturală TGP și-a asumat misiunea de a organiza proiecte culturale accesibile tuturor, care aduc împreună oameni din medii sociale diferite.

„Veţi fi surprinşi ce pot face entuziasmul contagios şi bucuria de a cânta gospel într-un cor mare de amatori de toate vârstele, ocupaţiile, etniile, confesiunile, convingerile şi din toate mediile sociale, împreună cu un band de profesionişti cu muzica în sânge”, ne-a declarat Dominic Samuel Fritz, președintele Asociației Culturale TGP.

Organizatorii le mulțumesc pentru sprijin partenerilor, Asociația Blythswood Banat, Forumul Democrat al Germanilor din Banat, Primăria Jimbolia, AltRadio și sponsorului, S.C. Ducodan S.R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ