Anul 2016 vine cu o serie de noutăţi în domeniul fiscal. Peste 120 de specialiști din managementul economic, care doresc să fie la curent cu tot ceea ce înseamnă reglementări în acest domeniu, sunt invitați să participe la evenimentul Fiscalitate 24.7, ce are loc la Cluj-Napoca, în data de 11 februarie la The Office.

Companiile au oportunitatea de a-și desemna specialiştii din compartimentele economico–financiare pentru a participa la conferinţa unde sunt dezbătute teme de fiscalitate.  Evenimentul este dedicat directorilor economici şi financiari din instituţiile de stat, dar şi din mediul de afaceri privat. De asemenea, contabililor, auditorilor şi, nu în ultimul rând , managerilor care trebuie să fie la curent cu tot ceea ce înseamnă procesarea datelor cu caracter economic.

O parte dintre temele abordate in cadrul evenimentului Fiscalitate 24.7, organizat de Libero Events, fac referire la modificările noului Cod Fiscal, litigiile fiscale, optimizarea și planificarea fiscală, noutățile legate de TVA aplicabile in 2016, dar și la impozitele si taxele pe clădiri Cluj Napoca.

Conferinţa este susţinută de specialişti ai unor companii de consultanţă cu renume, iar dintre aceștia amintim de Ionuț Sas, director consultanță financiară, PwC Romania, subsidiara companiei PwC – unul dintre cei mai importanți jucători pe piața serviciilor profesionale la nivel global.

Cel de-al doilea speaker prezent la evenimentul Fiscalitate 24.7 este Izabela Stoicescu, Tax Senior Consultant la Țuca Zbârcea & Asociații Tax SRL, specializată in consultanță fiscală privind TVA, accize și taxe vamale, dar și în consultanță legată de aspectele procedurale care intervin în relația contribuabil – organe fiscale. Anterior, Izabela a fost consultant în cadrul Deloitte Romania.

De asemenea, a confirmat prezența si Florentina Șușnea, Managing Partner, PKF Finconta, cu o experiență de 25 de ani în fiscalitate, din care 6 ani in sistemul public – ANAF. Florentina este și membru CECCAR si CAFR si Vicepreședinte al Camerei Consultanților Fiscali din Romania.

Maria Popa este Tax Manager și o recomandă experiența sa de mai bine de 20 ani din domeniul fiscal, dintre care 11 în sistemul public – ANAF. Multiplele proiecte profesionale în care a fost implicată de-a lungul carierei o ajută să găsească soluții rapide în rezolvarea spețelor analizate.

Nu lipsit de importanţă este cadrul desfăşurării conferinţei care reunește peste 120 de specialiști din managementul economic unde cei prezenți vor putea împărtăși experiențe de succes. Înscrierile se fac pe site-ul evenimentului: www.fiscalitate24.ro.

Acest eveniment se află sub semnătura Libero Events, agenţia de evenimente B2B şi B2C, sub semnătura căreia au loc conferințe şi workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Digital Travel Forum, Architecture Conference & Expo, Software Architecture Day,  Java Day, Agile Day, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar şi târguri: Touristica.

LĂSAȚI UN MESAJ