DISTRIBUIȚI

După cum era de așteptat, ASU Poli Timișoara l-a înregimentat pe Cornel Predescu, jucător care s-a aflat cu echipa în cantonament. Alb-violeții se despart însă de Andrei Țugui, jucătorul din teste Grigore Turda, dar și de portarul Ricardo Filip, astfel că rămân cu doar doi goalkeeperi. Clubul caută un fundaș central și va susține un ultim test cu CSM Lugoj.

Cornel Predescu este un mijlocaș de 30 de ani, care a jucat în cariera sa pe la Dinamo București, Unirea Urziceni, Gloria Bistrița, CS Otopeni, Astra Ploiești, Pandurii Târgu Jiu și Academica Clinceni, Zawisza (Polonia), Aris Limassol (Cipru) și Skenderbeu (Albania). De asemenea, dintre clubul îl va ține și pe jucătorul de 39 de ani Alin Crișanov, venit în teste, la fel ca Ionuț Coadă, Emanuel Fișteag sau Grigore Turda. Ultimul nu va rămâne la formația timișoreană însă. La capitolul despărțiri este și Andrei Țugui, fost junior al AS Roma, care dorește să plece să dea probe de joc în Italia. Nici portarul severian Ricardo Filip nu e păstrat, iar echipa alb-violetă va rămâne doar cu portarii Gakos și Fișteag și dacă e nevoie, va fi cooptat un tânăr de la juniori.

Timișoreni nu au închis lista de transferuri. Bogdan Andone mai caută un fundaș central, după ce negocierile cu Andrei Tînc au picat. ASU Poli a reușit să își găsească adversar pentru ultimul amical. Sâmbătă de la ora 11, timișorenii vor avea meci în deplasare la CSM Lugoj.

(foto: frf.ro)

 

LĂSAȚI UN MESAJ