DISTRIBUIȚI

SCM Timișoara a terminat turneul de la Oradea, din debutul campionatului, cu o înfrângere la scorul de 75-68 cu gazdele de la CSM. ”Leii” din Banat nu au putut pune probleme majore echipe cu un lot superior, și rămân cu victoriile obținute cu CSM Galați și CSM Târgu Jiu. 

După primele minute în care Timișoara a fost puțin la conducer, orădenii s-au deprins și nu au mai cedat avantajul. După 24-18 după primul sfert, situația nu s-a schimbat cu mult nici în al doilea parțial. La pauza mare s-a intrat cu 43-30 în favoarea bihorenilor. Elevii lui Dragan Petricevic au intrat mai slab la reluarea jocului, dar au reușit să reechilibreze sfertul trei, terminat cu 62-49.Cu toate că Timișoara a încercat, nu a putut să egaleze nici în sfertul patru și înregistrează prima înfrângere din campionat.

Brown a fost cel mai bun marcator al Timișoarei, cu 21 de puncte, urmat de Olah, cu 10, Stallworth, cu 9, Mijajlovic, cu 7, Gajic și Lazar, cu câte 6, Mirkovic, cu 4, Banciu, cu 3, și Dragoste, cu 2. Holt a fost cel mai bun marcator al Oradiei, cu 15 puncte, urmat de Broussard și Markovic, fiecare cu câte 14 puncte.

Până de Crăciun, în Liga Națională de Baschet masculin se va mai juca un turneu, dar Timișoara va sta. La fiecare turneu, două echipe din campionat stau.

foto: https://www.facebook.com/baschetscmtimisoara

LĂSAȚI UN MESAJ