DISTRIBUIȚI

Naționala României de handbal masculin a pierdut cu 27-22 în Serbia, în a patra partidă din grupa 2 de calificare la Campionatul European de Handbal din 2018, programat în Croația. Timișorenii Cristian Fenici și Marius Sadoveac s-au înscris pe lista marcatorilor.

Plavii au intrat foarte bine în meci și au luat tun avans consistent încă din primele minute. Cristian Fenici, coordonatorul lui SCM Poli Timișoara, a jucat titular și a marcat 2 goluri. De asemenea,  a primit o eliminare de 2 minute pe parcursul meciului. Marius Sadoveac, inter dreapta la Tremblay en France, a jucat și el din primele minute și a marcat 3 goluri. Serbia a condus și cu 16-10, dar până la pauză, tricolorii au redus diferența la 16-13. În repriza a doua însă, nu a mai fost loc de minuni. După patru meciuri, România are 4 puncte în grupa 2. Problemele de la meciul de la Baia Mare, unde au cedat becurile, erau să se repete și la Kragujevac, unde acoperișul a cedat pe alocuri sub bătaia ploii puternice.

De notat că tot în preliminariile pentru euro 2018 a jucat și extrema drepata de la Poli, Marko Lasica, în naționala Muntenegrului. Jucătorul a marcat 2 goluri în victoria obținută de țara sa acasă, cu 31-30, cu Slovacia. Fenici, Lasica și Lazarov, convocat la naționala Macedoniei, revin la formația alb-violetă, care va juca la final de săptămână un nou meci de clasament, la Vaslui.

 

(foto: reporterntv.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ