DISTRIBUIȚI

Sezonul vacanțelor este în plină desfășurare și, dacă încă nu ai fost în bine-meritata perioadă anuală de relaxare, cu siguranță că ești mereu cu gândul la mare, soare și plajă. Numai că, uneori, e bine să ieși din zona clișeistică a vacanțelor în Grecia sau a celor all-inclusive din Turcia și să încerci o experiență inedită, toamna sau iarna, cum ar fi o croazieră în Caraibe.

Citește acest articol și află 3 motive pentru care să nu îți pară rău după all-inclusive-ul din august. 

Vacanța poate fi cu soare și plajă, chiar și atunci când în România începe să ningă!

De ce să alegi o vacanță toamnă – iarnă?

Nu-i așa că deja vacanța de vară a devenit un fel de rutină anuală? Îți faci mereu cerere de concediu pentru lunile iulie sau august și alegi mereu aceleași destinații însorite, ca să te țină bronzul, cu puțin noroc, până la culesul ultimilor struguri din vie. Poate că acum ar fi momentul să încerci o altfel de vacanță. O idee ar fi o croazieră într-o zonă însorită, chiar și atunci când în România plouă mărunt și miroase a iarnă. 

O astfel de croazieră, de exemplu în Caraibe – Panama, Columbia, Aruba, Curacao, Bonaire e la un click distanță și o găsești în oferta celor de la Karpaten Turism. Intră pe site și vezi care sunt datele de plecare, prețurile practicate și ce presupune toată această croazieră.

Iată acum cele 3 motive pentru care va fi în beneficiul tău să pleci într-o vacanță inedită, cum e această croazieră.

  • Bronzul târziu îți dă o stare de bine

Când în Europa lumea începe să tremure de frig și scoate din dulapuri hainele groase, tu te poți relaxa în costum de baie, pe un vas de croazieră și te bucuri de razele soarelui.

Este cunoscut faptul că un bronz frumos este benefic pentru starea de bine a întregului corp. Atenție, însă, să nu transformi un ritual de frumusețe într-un pericol pentru corp. Mai ales că în Bonaire, în luna noiembrie, de exemplu, temperaturile ajung chiar și la + 32 de grade Celsius. Așa că, stai moderat la soare, aplică loțiuni de protecție solară și nu uita să te hidratezi corespunzător

  • Vizita în Panama City – un vis devenit realitate

Cine oare nu își dorește să viziteze Canalul Panama, dar să și vadă pe îndelete frumusețile orașului Panama. Dacă alegi croaziera Caraibe – Panama, Columbia, Aruba, Curacao, Bonaire, prima oprire pe care o vei face va fi în Panama City. Aici vei avea ocazia să vezi orașul cu ochi de turist curios, dar și să experimentezi câteva dintre bunătățile culinare ale zonei. Ca să fii sigur că nu vei întâmpina neplăceri sau greutăți birocratice ori administrative, poate că ar fi bine să arunci o privire AICI și să îți notezi câteva numere de telefon și adrese de e-mail ce ți-ar putea fi utile.

  • Experimentezi viața pe un vas luxos de croazieră

Să trăiești 7 zile pe ape, pe un vas luxos de croazieră, poate fi, într-adevăr o experiență unică. Mai ales dacă aceasta e prima ta excursie de tip croazieră. Condițiile sunt identice cu cele dintr-un hotel de 5 stele, servirea e ireproșabilă, iar modalitățile de a-ți petrece timpul sunt inepuizabile: de la activități de recreere pe vas, la concerte, filme sau excursii opționale, toate te vor face să simți că 7 zile trec precum 7 ore. 

Pe traseul și în datele propuse de Karpaten Turism pentru această croazieră, temperatura și vremea sunt mai mult decât ideale pentru o vacanță de vis. Singurele luni în care nu e recomandată vremea sunt august și început de septembrie, întrucât, deși e cald, s-ar putea să plouă destul de mult. În rest, când în România ninge, în Caraibe soarele e numai bun pentru dobândirea unui bronz perfect.

 

Sursa foto: shutterstock.com

LĂSAȚI UN MESAJ