DISTRIBUIȚI

Astăzi la prânz s-a jucat meciul amical dintre România U19 și Serbia U19, ep stadionul Francisc Neumann din Arad. În teren au fost și trei jucători de la echipele de liga secundă din Timișoara, iar un alt timișorean fusese și el convocat. De asemenea, din oraș există convocări și la o acțiune de selecție pentru U16.

Meciul de la Arad a început la ora 12 la amiză și s-a terminat la scorul de 0-0. Otto Hindrich, portarul clujean titular de drept la ASU Poli a fost titular între buturi. El a fost utilizat de selecționerul Dan Oprescu doar în prima repriză, deoarece s-a rulat tot lotul. În a doua jumătate a meciului au intrat și jucătorii convocați de la Ripensia. Este vorba de fundașul Cosmin Gladun, dar și de mijlocașul Ion Vasluian. Ei au jucat tot 45 de minute. la Lot mai fusese convocat și portarul timișorean Răzvan Sava, de la AC Torino, dar el s-a aflat printre mai mulți jucători care nu au onorat convocarea.

Trebuie spus că astăzi s-a terminat și o acțiune de selecție pentru naționala U16, organizată în perioada 7-10 martie la Buftea. Staff-ul condus de Victor ene i-a chemat pe trei jucători de la LPS Banatul: portarul Alex Jurca, fundașul Sebastian Ticuș și mijlocașul Fabiano Cibi.

foto: frf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ