DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, pe scena Teatrului Național ”Mihai Eminescu” Timișoara se va juca piesa ”M-am hotărât să devin prost, prima jucată fizic după luni întregi de restricții. Spectatorii vor trebui să vină la teatru cu o oră înaintea începerii spectacoului. 

Reprezentanți Teatrului Național spun că s-au vândut deja multe bilete pentru spectacolul care începe sâmbătă seara la ora 19. Piesa lui Martin Page e foarte populară în ultimii ani, iar dorul de teatru se resimte, mai ales că doar 30% din sală va putea fi plină, întrucât Timișoara este încă în scenariul galben. Spectatorii sunt rugați să vină sâmbătă de la ora 18 la teatru. Ei vor completa o declarație pe proprie răspundere și vor fi supuși unui triaj observațional.

În săptămânile viitoare, vor fi spectacole și Sala 2. Aici, cu sprijin de la Flextronics, s-a instalat o platformă pentru a facilita accesul persoanelor cu dizabilități. Până atunci, pentru „M-am hotărât să devin prost”, biletele se mai pot achiziționa  on-line, pe www.tntimisoara.com sau  la Agenția de bilete „Mărășești” (str. Mărășești nr. 2) cu program de funcționare marți – duminică, între orele 11- 19.

LĂSAȚI UN MESAJ