Noile gadget-uri în materie de telefoane pot avea prețuri foarte mari, uneori prea mari pentru a ni le permite. Chiar și așa, un telefon smart este o necesitate în zilele noastre și nu mai reprezintă de mult un moft. Cum fiecare dintre noi are nevoie de astfel de smartphone-uri, Yzzy ți-a pregătit o serie de telefoane Samsung S20 și alte modele second hand, a căror mod de funcționare este unul excelent. Prin intermediul site-ului cumperi și vinzi telefoane la mâna a doua, care pot fi de mare ajutor pentru tine. Fiecare telefon este testat și verificat, pentru a se asigura că totul funcționează în bune condiții pentru tine.

Yzzy este o platformă online, unde poți cumpăra și vinde telefoane. Dacă te afli de partea cumpărătorului, ai parte de garanție timp de 12 luni, primești un telefon cu o sănătate a bateriei cuprinsă între 85-100%, poți plăti în rate și ai livrare gratuită. La fiecare telefon sunt disponibile detalii despre acestea, precum culoarea, capacitatea de stocare, informații despre aspect, zgârieturi, cât și nivelul modului de funcționare. Starea lor poate fi una buna sau foarte bună, în funcție de produsul ales. Sunt disponibile o mulțime de telefoane second hand, de la unele dintre cele mai cunoscute branduri, care funcționează excelent și sunt disponibile la prețuri accesibile. Cumpara acum telefoane iPhone 14 Pro.

Site-ul îți permite să cumperi telefoane de la Apple, Samsung, Xiaomi sau Huawei. Chiar și unele dintre cele mai noi modele apărute sunt disponibile pe site, acolo unde vei vedea toate informațiile despre acestea. Telefoanele trec prin peste 30 de teste înainte de a fi puse în vânzare, iar pentru a se asigura că funcționează bine, echipa ține cont de peste 60 de criterii. Așadar, cu siguranță vei primi un produs util pentru nevoile tale.

Cumpără ultimul model, la preț bun!

După cum spuneam, prețurile ultimelor gadget-uri pot fi foarte mari și nu toți și le pot permite. Necesitatea este mare, iar uneori dorința de a avea un telefon nou o depășește. În acest fel, dacă te afli în situația respectivă, nu mai trebuie să îți faci griji. La Yzzy ai prețuri bune pentru telefoanele second hand, având în vedere modul lor de funcționare. Toate telefoanele funcționează excelent și sunt mereu testate în privința acestui aspect.

Modalitatea prin care poți cumpăra este foarte simplă, vei primi totodată și garanție, iar plata în rate este, de asemenea, posibilă. Te poți bucura de ultimele modele ale gadgeturilor, fără să plătești prețuri astronomice. Gama largă de telefoane îți poate îndeplini orice criteriu în privința aspectului ori a modului de funcționare.

Vinde-ți telefonul la Yzzy!

Compania nu îți permite doar achiziționarea unui nou gadget, ci face posibilă și vânzarea propriului telefon. Dacă vrei să îți vinzi dispozitivul, intri pe site la secțiunea de „Vinde”, iar mai apoi selectezi producătorul. După ce l-ai selectat, vei introduce modelul pe care să îl vinzi, cât și câteva detalii despre capacitatea de stocare sau culoare și un chestionar.

Contactează echipa la numărul de telefon sau la contact@yzzy.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ