DISTRIBUIȚI

Aeroportul Internațional ”Traian Vuia” Timișoara anunță reluarea curselor charter pentru vacanțe în Grecia, de la 1 iulie. Deocamdată, nu s-au reluat zborurile și spre Turcia, dar sunt șanse ca în ultima parte a verii, să se dea drumul și la aceste curse.

De la 1 iulie se reiau cursele charter spre Rhodos, Skiathos și Creta. Spre Rhodos se va zbura miercuri, iar spre Skiathos, sâmbăta. Pentru Creta, se poate zbura de două ori pe săptămână, luni și joi. Iată programul: Rhodos – 1 zbor pe săptămână (miercuri) în perioada 1 iulie – 30 septembrie 2020; Skiathos – 1 zbor pe săptămână (sâmbătă) în perioada 4 iulie – 3 octombrie 2020; Creta – 1 zbor pe săptămână (luni) în perioada 6 iulie – 28 septembrie 2020, urmând ca din 16 iulie (joi) să fie introdusă o a doua cursă spre această destinație grecească.

Din 16 iulie, cu Tarom, se pate zbura și spre Constanța, joi și duminică. ”Turiștii care au avut programată o vacanță în prima jumătate a sezonului estival și pe care din păcate nu au avut ocazia să și-o petreacă,  pot alege, în funcție de situația epidemilogică, fie una dintre destinațiile disponibile în cea de-a doua jumătate a verii, spre Grecia sau Marea Neagră, fie o vacanță pe plajele însorite din Egipt sau Tunisia, spre care sunt planificate zboruri în toamna acestui an”, spune directorul aeroportului, Dan Idolu.

În verile trecute, erau curse charter și spre Egipt, dar e puțin probabil ca vara aceasta, în contextul epidemiologic, să se reia aceste zboruri.

LĂSAȚI UN MESAJ