DISTRIBUIȚI

Luni seara, acoperișul Grădiniței PP nr. 22 de pe strada Paciurea a luat foc. Pompierii au intervenit promprt la ceea ce se pare a fi un foc pus intenționat de cineva. De joi, copiii pot reveni la grădiniță, după ce s-au reparat daunele.

Acoperișul grădiniței, cândva una dintre cele mai bine cotate din oraș, a ars pe o suprafață mică, de 4-5 mp. De marți dimineață s-au început reparațiile. În cursul zilei de miercuri, acoperișul a fost reparat în integralitate, prin Serviciiul Școli, Spitale și Baze Sportive din primărie. S-au făcut verificări la instalația electrică de la grădiniță și s-a constată că nu a fost afectată. Autoritățile au anunțat că au verficiat și sistemul de siguranță al clădirii, care urmează să fie îmbunătățit.

La fața locului a fost și inspectorul școlar general. ”Ieri am fost la fața locului, am văzut cum stau lucrurile. Nu a fost afectată instalația electrică. Ieri am stabilit cu doamna director că e nevoie de asigurări de la toate instituțiile abilitate pentru a asigura revenirea copiilor. Mă refer la instalația electrică, de gaz”, a declarat Marin Popescu. Persoana care a sunat la 112 și a anunțat că arde acoperișul este profesoara de franceză Mariana Bândea, care a activat mulți ani la Palatul Copiilor.

Conform ISU Timiș, focul ar fi fost pus intenționat de cineva.

 

LĂSAȚI UN MESAJ