DISTRIBUIȚI

De joi, 23 aprilie, șoferii cu permisul suspendat în Timiș pot da din nou testul de cunoștințe rutiere, astfel încât să aibă dreptul de a conduce din nou. Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Timiș reia procedura de testare.

Testul se dă luni de la ora 11 și joi de la ora 12 la sediul IPJ Timiș, de pe bulevardul Take Ionescu. ”Având în vedere prevederile Ordonanței Militare nr. 3 din 24.03.2020, vă aducem la cunoștință faptul că, începând cu data de 23 aprilie a.c., la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, Serviciul Rutier se reia susținerea testului de verificare a cunoștințelor în vederea restituirii permisului de conducere”, se arată într-un comunicat al IPJ Timiș.

Cei vizați trebuie să vină la sediul poliției cu 30 de minute înainte de ora de începere a testului, cu cartea de identitate asupra lor, plus dovada de reținere a permisului, în original. Cei care au pierdut-o trebuie să aibă o declarație pe propria răspundere, eliberată de un notar public. La examen se pot prezenta doar cei cărora le-a expirat dovada înlocuitoare a reținerii permisului.

IPJ recomandă ca la examinare, șoferii să vină cu mască și mănuși, plus pix cu pastă albastră.

LĂSAȚI UN MESAJ