DISTRIBUIȚI

Cum de la 1 Iunie vor fi permise spectacolele în aer liber cu limită de 500 de spectatori, primarul Timișoarei s-a și gândit să organizeze un concert. Spectacolul va avea loc de Rusalii, alt weekend prelungit cu trei zile libere, iar pe scenă vor urca cei de la Cargo.

Inițial, Nicolae Robu dorea să cânte trei trupe: Cargo, Phoenix și Pro Musica. ”Vreau ca săptămâna viitoare să organizăm un concert cu maximum 500 de spectatori care vor sta pe scaune. Vom lua toate măsurile de împrejmuire a zonei, sunt convins că și timișorenii apreciază aceste semne de apropiere de normalitate. Vom încerca un concert în weekendul următor în Piața Libertății. Ne gândim să-l facem cu Phoenix, Cargo și Pro Musica. Sper ca toate cele trei trupe să poată fi prezente pe scenă. Dacă nu, vrem să-l facem oricum, și cu o singură trupă”, a anunțat primarul la conferința de la prânz.

Ulterior, edilul a transmis că doar Cargo poate cânta. Așadar, concertul va avea loc. ”Am luat legătura cu cele trei trupe menționate și singura disponibilă este Cargo. Așadar, sâmbăta viitoare, vom avea, în Piața Libertății, concert Cargo. Evident, cu toate măsurile anti-covid luate și monitorizate cu strictețe! Facem pași de revenire la normalitate, dar cu precauție!”, a mai adăugat Robu.

Deocamdată, primarul nu a putut spune ce se va întâmpla cu alte evenimente de top programate vara aceasta la Timișoara. Probabil, se așteaptă alte măsuri de relaxare din 15 iunie.

foto: maximumrock.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ