DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 43 de ani a atras atenția   polițiștilor Secției Regionale de Poliție Transporturi Timișoara într-un tren de călători, care circula pe relația Timișoara – Iași, pentru că avea asupra sa mai multe bunuri (laptop, bijuterii, ceasuri, veselă) a căror proveniență nu a putut fi dovedită. Aceștia l-au reținut pe bărbat pentru investigații în momentul depistării, sâmbătă, 20 august.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că bunurile ar fi fost sustrase, în cursul nopții, dintr-o locuință situată în  Timișoara.

Bărbatul a fost preluat de polițiștii Biroului de Investigații Criminale care, extinzând cercetările, au stabilit că bănuitul împreună cu un alt bărbat de 38 de ani, ar fi comis, în noaptea de 19 spre 20 august , două furturi din locuințe la Timișoara.

Prejudiciul în valoare de  10.000 de lei  a fost recuperat de polițiști, bunurile fiind predate păgubiților.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, procedându-se la reținerea pentru 24 de ore a bănuiților.

În cursul zilei de 21 august a.c., bărbații au fost prezentați magistraților care au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ