DISTRIBUIȚI

Doi timișoreni care locuiesc în cartierul Mehala au tras o sperietură soră cu moartea în noaptea de marți spre miercuri. Un grup de cinci bărbați a intrat peste ei în casă și, sub amenințarea cu un cuțit, i-a jefuit. Poliția a reușit să-i prindă pe vinovați.

Cei cinci au vârstele cuprinse între 19, 23, 29, 27 și 33 de ani. Patru dintre ei sunt timișeni, iar unul e din județul Mehedinți. Cei cinci sunt bănuiți că în noaptea de marți spre miercuri, la ora 00,30, au pătruns prin efracție într-o casă de pe strada Vuk Karadjic, unde locuiau un bărbat de 87 de ani și o femeie de 57. Hoții erau mascați și înarmați cu un cuțit. Ei au reușit săi deposedez,e prin violență, pe cei doi timișoreni de de mai multe bijuterii de aur pe care el aveau asupra lor, un telefon mobil și 2000 de lei.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale-IPJ Timiș împreună cu Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara i-au identificat astăzi pe cei cinci. Prejudiciul a fost recuperat parțial. Cei cinci sunt acum în audieri la Poliția Municipală Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ