DISTRIBUIȚI

Din păcate, cartierul Kuncz este o pată pe obrazul Timișoarie prin nivelul de trai scăzut al locuitorilor, dar și prin lipsa investițiilor și a curățeniei. De altfel, unii cetățeni ard nestingheriți gunoaie pe terenurile virane din cartier, iar Poliția Locală a început în sfârșit să dea amenzi.

Exasperați de incendierile de pe terenurile goale, cetățenii au sesizat Direcțai Poliției Locale, care a reușit să prindă doi făptați. Marți, un cetățean ardea cabluri pentru a scoate cuprul și metalele din care sunt alcătuite firele. El a fost amendat cu 6000 de lei, iar cantitatea impresionantă, de 59,2 kg de cabluri pe care voia să o ”prelucreze termic” i-a fost confiscată. Astăzi, polițiștii locali au prins în zonă o persoană care incendia gunoaie, p care au amendat-o cu 3000 de lei.

Controalele făcute de Serviciul Protecția Mediului și Biroul Ordine Publică și Intervenție Rapidă vor continua. Cetățenii care doresc să anunțe probleme similare o pot face la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112.

1 COMENTARIU

  1. Politia Locală, ar fi bine să se ocupe de probleme serioase, nu de gainarii și băbuțe cu flori și pătrunjel, e plin orașul de droguri și hoții, iar Serviciul de Protecție a Mediului, să facă măsurători în zona fabricii Continental seara, sa vadă calitatea aerului, să-i lase pe cei care ard două lopeți de frunze, pe care nu vrea să le ridice compania de salubrizare…!!!

LĂSAȚI UN MESAJ