DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, cei de la USR-PLUS au avut meeting electoral la Timișoara, cu parlamentarii lor, dar și lideri precum Dan Barna sau Dan Voiculescu. Dominic Fritz a vorbit, din nou cu multe greșeli în limba română despre faptul că Nicolae Robu evită o dezbatere politică cu el deoarece îi este teamă de acest lucru. 

Fritz se prezintă pe sine ca alternativa sănătoasă la Robu. ”În 27 septembrie timișorenii vor face o alegere între o Timișoara închisă, blocată, condusă de o administrație mediocră, depășită, care se limitează la asfaltări sau o Timișoara inovatoare, condusă de o administrație profesionistă, care are o viziune clară pentru viitorul acestui oraș și e conectată la valorile și resursele europene. Cred că timișorenii merită o dezbatere cinstită, civilizată între două programe. Am înțeles că domnul Robu a refuzat orice dezbatere cu argumentul că el vorbește direct cu cetățenii. Din din păcate, domnule Robu, nu ne mai puteți păcăli. Ce nu ați făcut în patru ani nu veți face acum în patru săptămâni”, a spus Fritz.

Parlamentarul USR de Timiș, Cătălin Drulă, l-a făcut pe actualul primar ”clovn cosmic”. ”Nu există nicio comparație între acest încurcă-lume, acest clovn cosmic, care de fapt, ne face să râdem, dar și să fim triști și între omul din spatele meu. Nu există nicio comparație între omul care conduce acum județul și Cristian Moș, omul care a făcut această echipă”, a declarat Drulă.

Dan Barna a spus și el despre Robu că e ”clovn”. ”Dominic Fritz și Cristian Moș sunt în momentul de față opțiunea pentru pasul înainte. Candidatura lui Dominic Fritz e opțiunea pe care orașul o are astăzi, nu peste 4, nu peste 8 ani, pentru un oraș modern, european, care să fie o capitală culturală europeană de referință în Europa și întreaga lume. Nu mai e timp pentru «cât de cât». Nu mai e timp să spunem că e și simpaticul actual primar, dar și un pic clovn. E timpul ca Timișoara să aibă un primar cu care să se poată mândri”, a spus Barna.

Vlad Voiculescu a subliniat că strategia lărgirii străzilor în Timișoara, una adoptată de robu, este greșită. ”Nimeni nu își dorește în fața blocului o stradă cu patru benzi. Ceea ce ar trebui să ne dorim este un transport în comun, o infrastructură care să ne dea un mediu curat, să fim eficienți să ajungem dintr-un loc în altul și să ne asigură că ceea ce vedem în fața porții, a ușii, și în întregul oraș e ceea ce seamănă cu orașele europene în care ne facem vacanțele”, a precizat Voiculescu.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ