DISTRIBUIȚI

Lărgirea drumului principal care trece prin Moșnița Nouă e deja un proces anevoios, pentru care s-au depășit diverse termene. Totul va fi desăvârșit doar dacă, pe lângă proiectul CJT, se va lărgi și porțiunea de Calea Buziașului de la capătul cartierului Ciarda Roșie, unde este încă o bandă pe sens și circulația se „gâtuie”.

Dominic fritz spune că primăria va face lucrarea prin Societatea de Drumuri Municipale. ”Am lucrat în ultimele luni la un proiect tehnic care prevede în această etapă două benzi pe sens. Ne-am asigurat că vom continua și trotuarele și pistele de biciclete până în Moșnița și le vom lipi cu ele din Moșnița. Vom face și iluminat public. Mă bucur foarte mult că vom reuși, cred, pentru prima oară, că vom face acest prooect de investiții, cu propria noastră societate, SDM, printr-o încredințarea directă ce va fi votată în consiliul local”, promite primarul germanul.

Fritz spune că s-a întrebat oficial dacă se poate lucrarea prin atribuire directă SDM-ului, care e societatea primăriei, și nu printr-o licitație. Agenția Națională de Achiziții Publice a dat ”undă verde”, în scris.

 

LĂSAȚI UN MESAJ