DISTRIBUIȚI

Teatrul Național ”Mihai Eminescu” Timișoara bifează o nouă premieră sâmbăta aceasta, cu spectacolul ”Don Juan”. O piesă inedată, cu Claudia Ieremia în rolul principal, care se va juca sâmbătă de la ora 19 în Sala Mare a TNT.

Spetacolul este conceput după o idee de Max Frisch. Ion-Ardeal Ieremia smenează atât scenariul, cât și regia și ilustrația muzicală. Pe lângă Claudia Ieremia, în distribuția mai regăsim actorii actorii Cristian Szekeres, Alina Ilea, Ana Maria Cojocaru, Alecu Reus, Matei Chioariu, Roberta Popa, Iuliana  Crăescu, Daniela Bostan, Andrei Chifu, Romeo Ioan, Bogdan Spiridon, Ana-Maria Pandele  Andone, Mălina Petre, Marin Lupanciuc și Andrei Zgăbaia. Corina Grămoșteanu semnează sccenografia, iar Sebastian Hamburger semneză video-ul și sound design-ul.

În continuare, numărul de spetcatori este limitat de normele în vigoare pe timpul stării de alertă. Biletele pot fi achiziționate on-line pe www.tntimisoara.com sau fizic, de la Agenția de bilete „Mărășești” (str. Mărășești nr. 2, orar marți – duminică, între orele 11 – 19).

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ