DISTRIBUIȚI

Perioada sărbătorilor pascale nu i-a făcut pe toți timișenii să fie mai pioși și smeriți. Inspectoratul de Poliție Județean Timiș a anunțat astăzi întocmirea unui dosar penal într-un caz terminat cu un adevărat scandal sâmbăta trecută, în localitatea Iosif.

Totul a pornit de la faptul cu polițiștii Secției 9 Rurale Jebel au oprit la control un autoturism sâmbăta trecută, în jurul orei 19. Șoferul, în vârstă de 20 de ani a refuzat să oprească. Agenții de poliției au pornit în urmărirea autovehicolului, moment în care șoferul ți celălalt pasager au coborât. Celor doi li s-a solicitat să se legitimeze, dar polițiștii s-au lovit de un refuz, iar cei doi oameni din mașină au devenit agresivi. Totodată, din curtea unui imobil a ieșit un alt bărbat, de 42 de ani, care s-a îndreptat spre polițiști. Și a treia persoană a devenit agresivă, astfel că polițiștii au tras un foc de avertisment în plan vertical. Cei trei au luat-o la fugă în acel moment.

Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru că a condus fără să aibă permis de conducere, dar și pentru că autoturismul era neînmatriculat și avea număr fals. Toți cei trei scandalagii au fost sancționați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, dar și pentru nerespectarea restricțiilor de circulație conform Ordonanței Militare 3.

LĂSAȚI UN MESAJ