DISTRIBUIȚI

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță luni că sunt 27 de focare active de coronavirus în județ. Au apărut două focare noi, dar s-a mai stins, între timp, altul.

Noile focare sunt o grădiniță privată din Moșnița Nouă, unde au apărut 7 cazuri de infectare. De asemenea, la o unitate economică industrială din Timișoara au apărut 15 cazuri. În schimb, s-a declarat stins focarul de la Căminul de bătrâni din Buziaș, unde fuseseră confirmate 17 cazuri.

Iată celelalte 25 de focare: Penitenciarul Timișoara – 164 de cazuri; Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Găvojdia – 159 de cazuri; Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Nr 1 din Lugoj – 111 cazuri; Spitalul de Psihiatrie Jebel – 43 de cazuri;  Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Copii Lugoj – 40 de cazuri; Căminul pentru Persoane Vârstnice „Inocențiu Klein” Timișoara – 28 de cazuri; Centrul pentru Persoane cu Handicap Ciacova  – 26 de cazuri; Cămin de bătrâni Jimbolia – 24 de cazuri; Ripensia Timișoara – 22 de cazuri; Centrul de Plasament pentru Copii cu Dizabilități Recaș – 21 de cazuri;  Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului – 22 de cazuri; Centrul de Îngrijire și Asistență Ciacova – 21 de cazuri; Cămin de bătrâni Bacova – 18 cazuri; ISU Banat – 18 infectări; Firma componente auto Timișoara (Kromberg) – 17 cazuri;  Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Timișoara  – 14 cazuri; CSM Lugoj – 13 infectări; Primăria Municipiului Lugoj – 13 cazuri; Fabrica componente pantofi Timișoara – 10 cazuri;  Garda de Mediu Timiș – 8 infectări; CSU UVT Timișoara – 8 cazuri; Căminul de bătrâni Lenauheim – 6 cazuri; Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara – 5 cazuri; Centru de Plasament Găvojdia – 4 cazuri; Firma de substanțe chimice Timișoara – 3 cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ