DISTRIBUIȚI

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a anunțat luni construcția a nu mai puțin de 14 baze sportive noi de tip 1. Două dintre locațiile anunțate pe listă sunt în Timiș.

O bază sportivă de tip 1 ar urma să apară în orașul Buziaș,  pe strada Mihai Eminescu numărul 51. De asemenea, ministerul promite o bază similară și la Sânnicolau Mare, pe strada Stadionului, la numărul 12 A. Celelalte baze de pe listă vor apărea în județele Călărași, Giurgiu, Iași, Ilfov, Botoșani, Caraș-Severin, Maramureș, Sălăj, Teleorman și Vrancea. Toate bazele sportive vor fi realizate de Compania Națională de Investiții.

O altă bază de tip 1 pentru care este deschisă deja licitația de proiectare va apărea în Timișoara, nu departe de Stadionul „Dan Păltinișanu”, pe strada Costică Rădulescu. Mai precis, o bază sportivă de tip 1 presupune un teren de fotbal amenajat, care în acest gaz va fi sintetic, la dimensiune mare, alături de o clădire cu vestiare și facilități. De asemenea, se va amenaja și o parcare.

foto: facebook.com/MinisterulLucrarilorPublice

LĂSAȚI UN MESAJ